Banket

Je to významná událost a používá se při mimořádných, oficiálních a slavnostních příležitostech. Při banketním uspořádání jsou pokrmy servírovány sedícím hostům. U tabulí či stolů. Banket má svá pevná pravidla. Zasedací pořádek u stolu je předem určen a čestné místo v čele stolu je vyhrazeno nejvýznamnějšímu hostu. Pro banket Vám pomůžeme vybrat prostory s důstojným interiérem.

Ukázkové menu Banket

  Popis menu Cena za osobu
A
  • Couvert
    Šlehaný sýr s bylinkami a čerstvým domácím pečivem.
  • Studený předkrm
    Prosciutto di parma jemně krájená, dekorovaná medovým melounem.
  • Polévka
    Bramborová smetanová polévka se sušenými hříbky a čerstvým libečkem.
  • Teplý předkrm
    Ragů z lesních hříbků a lišek se zeleninovými nočky.
  • Hlavní jídlo
    Konfitovaná kachní stehna s medovou omáčkou, červeným zelím se strouhaným křenem, bílím zelím s italskou šunkou a variací knedlíků.
  • Desrert
    Knedlíčky z tvarohového těsta plněné jahodami se strouhaným tvarohem, smetanou a skořicovým cukrem.
590,- Kč

Konzumace servírovanou formou. Nápoje účtujeme dle skutečné konzumace.


[13]