Banket
Je to významná událost a používá se při mimořádných, oficiálních a slavnostních příležitostech. Při banketním uspořádání jsou pokrmy servírovány sedícím hostům. U tabulí či stolů. Banket má svá pevná pravidla. Zasedací pořádek u stolu je předem určen a čestné místo v čele stolu je vyhrazeno nejvýznamnějšímu hostu. Pro banket Vám pomůžeme vybrat prostory s důstojným interiérem.
Ukázkové menu Banket
| |
Popis menu |
Cena za osobu |
| A |
- Couvert
Šlehaný sýr s bylinkami a čerstvým domácím pečivem.
- Studený předkrm
Prosciutto di parma jemně krájená, dekorovaná medovým melounem.
- Polévka
Bramborová smetanová polévka se sušenými hříbky a čerstvým libečkem.
- Teplý předkrm
Ragů z lesních hříbků a lišek se zeleninovými nočky.
- Hlavní jídlo
Konfitovaná kachní stehna s medovou omáčkou, červeným zelím se strouhaným křenem, bílím zelím s italskou šunkou a variací knedlíků.
- Desrert
Knedlíčky z tvarohového těsta plněné jahodami se strouhaným tvarohem, smetanou a skořicovým cukrem.
|
590,- Kč |
Konzumace servírovanou formou. Nápoje účtujeme dle skutečné konzumace.
[13]