Pracovní oběd
Pracovní oběd či večeři zrealizujeme v našem gastronomickém zařízení, ale také kdekoli přímo v areálu Vaší firmy. Pokrmy jsou buď servírovány jednotlivým hostům, nebo lze také uspořádat samoobslužný systém. Pokud vás žádná z našich následujících variant nezaujme, budeme se Vám rádi osobně věnovat a připravíme konkrétní nabídku dle vašich požadavků.
Ukázková menu Pracovní oběd
|
Popis menu |
Cena za osobu |
A |
- Jemná krémová polévka z pravých hříbků
- Pečené kuřecí stehno na rozmarýnu se staročeským šťouchaným bramborem
- Domácí jablečný štrúdl s vanilkovým přelivem
- Rozlévaný nápoj 0,3l
|
300,- Kč |
B |
- Slepičí vývar s jemnými játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
- Špikované kuřecí prsíčko pečené s listovým špenátem se strouhaným bramborem
- Tvarohový knedlík plněný jahodami se smetanou, tvarohem a máslem
- Rozlévaný nápoj 0,3l
|
300,- Kč |
C |
- Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
- Pečené vepřové karé s moravským zelím a variací knedlíků
- Domácí trhanec s brusinkami a šlehačkou
- Rozlévaný nápoj 0,3l
|
300,- Kč |
D |
- Domácí zelňačka zjemněná kysanou smetanou
- Babiččina svíčková s houskovým knedlíkem, brusinkami a šlehačkou
- Smetanový řez s vaječným likérem
- Rozlévaný nápoj 0,3l
|
300,- Kč |
E |
- Domácí gulášová polévka
- Vepřový steak v houbovém lůžku s divokou rýží
- Taštičky plněné tvarohem se skořicovým máslem
- Rozlévaný nápoj 0,3l
|
300,- Kč |
F |
- Variace italských předkrmů
- Zeleninová polévka „ MINESTRONE „s míchanou zeleninou a parmezánem
- Těstovinové gnocchi s uzeným lososem, špenátem a smetanovou omáčkou
- Pappardelle s pravými hříbky a smetanou
- Filírovaná vepřová panenka se slaninovými fazolkami a gratinovaným bramborem
- Pečená jablíčka s banány na medu
|
500,- Kč |
Nápoje účtujeme dle skutečné konzumace.
[12]